Skip to content

Over Ons

Vlindermode is een bedrijf die altijd klaarstaat voor de klanten. Wij helpen consumenten en ondernemers met het vinden van organisaties die hun kunnen helpen in de zoektocht naar een bedrijf in de fashion branche. Wij vinden het belangrijk dat iedereen recht heeft op een goede samenwerking met een bedrijf in deze branche, wij zullen er dan ook alles aan doen om onze klanten tevreden te houden. Wij zijn een organisatie die dit met veel plezier doet, al onze werknemers vinden het leuk om deze ondernemers en consumenten een stapje verder te helpen. Wij werken in team van 20 werknemers die elke dag voor de volle 200% gaan. 

Werkwijze

Vlindermode is werkzaam als een tussenbedrijf. Dat houd in dat wij onze klanten helpen zoeken naar een bedrijf dat hun daadwerkelijk kan helpen. Zo een zoektocht is nooit makkelijk als het gaat om fashion, je moet natuurlijk altijd rekening houden dat iedereen zijn eigen stijl en wensen en behoeftes heeft. Iedere dag beginnen we met kijken naar de de mogelijke oplossingen om de klanten te helpen. Zodra we deze oplossing hebben gevonden informeren we meteen de klant. We geven de klanten altijd een advies, dan is het aan de klant of hij/zij op dit advies ingaat of dat de klant het laat varen. 

Kom een keer langs!

Voordat we te werk gaan met de klant willen we altijd even de klant uitnodigen voor een gesprekje. Zo kunnen we de situatie goed inschatten en echt kennismaken met de klant. Na deze kennismaking zullen er afspraken gemaakt worden voor de samenwerking. Hierna gaan wij meteen aan de slag met het verzoek.